Wie zijn wij?


Hallo ik ben ......

... Annelies Brouwer, eigenaar van Tassenbrouwerij Tutti Concepts. In hart en nieren ben ik een creatief beestje en een tassengek dus past het vak “tassenmaakster” mij als een maatpak of zal ik zeggen “maattas”? De Opleiding Design heb ik gevolgd aan de University Orlando in Florida, USA. Met veel plezier heb ik ook de tassenopleiding bij Leerlokaal in Arnhem gevolgd waar ik nog steeds regelmatig te vinden ben voor bijscholing en materialen. Mijn atelier is in Harderwijk. Mijn man Rob helpt in zijn vrije uren mee in het atelier. Rob heeft een exportbedrijf in Harderwijk. Hij is ook een zeer creatief persoon en zijn passie ligt in het bewerken en beschilderen van de tassen en verder helpt hij mee met o.a. het snijden van het leder en inkopen van materialen. Ik vind het heerlijk om dit samen met Rob te kunnen doen!

 

Mijn inspiratie....

..... haal ik overal vandaan. Ik houd van minimalistisch dus een strak design tot aan rockabilly stijl met tatoeages uit de jaren ‘50. Ooit ben ik begonnen met alleen zwart witte tassen en koeienhuid maar ik vind zoveel leuk en dit is weer terug te zien in mijn stijlen die ik voer op de website Tutti Concepts: ART, NERO en COLOR. NERO Zwart witte tassen van koeienhuid en/of stoer zwart en/of wit leder. Vaak minimalistisch van design. ART Annelies maakt de tassen en Rob beschilderd ze in opdracht voor de klant. Denk aan een Tattoo, een leuke tekst of jouw initialen. Er is veel mogelijk vraag naar de mogelijkheden. COLOR Tassen die gemaakt zijn van gekleurd leder of van gekleurd koeienhuid. Bijvoorbeeld paarse en groene koeienhuid.

 

Materialen.....

….waar ik mee werk koop ik hier in Nederland. Dus niet uit lage lonen landen maar eerlijk ingekocht tegen een normale prijs. Overal haal ik mijn spulletjes, zelfs koop ik vaak mijn stoffen gezellig op de markt. Zo blijft mijn werk niet alleen heel leuk maar ook gezellig! Koeienhuiden komen van de groothandel en deze huiden zijn restproducten. Er wordt dus geen enkel dier voor ons geslacht. Als natuur- en dierliefhebber verwerk ik geen huiden van beschermde diersoorten.

 

Custom made....

......... betekent niets anders dan op maat gemaakt voor jou! Als je een speciale wens hebt kun je dit altijd met mij overleggen, ik kijk dan of het mogelijk is om jouw ideale tas te realiseren. Denk ook eens aan een speciale voering die je in de tas kunt laten zetten, zoals een spijkerbroek van een dierbaar iemand of een stukje trouwjurk, doopjurk, of je eigen Tattoo op je tas geschilderd. Mogelijkheden te over!

 

Last but not least......

....... mijn gezellige hondjes Boet & Bol houden mij altijd gezelschap en functioneren als levend alarmsysteem, hahaha!

Veel kijk en shop plezier!

 

Het Team bestaat uit:

 

Annelies Brouwer

Eigenaar, designer en maker van alle tassen en accessoires.

 

Rob Brouwer

Creative Artist voor het beschilderen van de tassen en grote hulp in atelier en met de inkoop.

 

Joke Terweij

Onmisbaar in het atelier is onze vrijwilliger Joke, als grote steun en toeverlaat maar ook als gezelschap! Joke vind het leuk om te helpen en leert op deze manier een klein beetje het vak om met leder te werken.

 

Madelon Nonkes

Online Marketeer en sales. Onmisbaar voor ons in de wereld van het mysterieuze internet. Ook de sales taken neemt Madelon voor haar rekening.

 

Boet (de Hond 1)

Beveiliging is de hoofdtaak van dit gezinslid, maar slapen en knuffelen doet hij het liefst.

 

Bol (de Hond 2)

Ook Bol is verantwoordelijk voor de beveiliging maar kauwt toch liever een botje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »