Wie zijn wij?Hallo ik ben ......

... Annelies Brouwer, eigenaar van Tassenbrouwerij Tutti Concepts. In hart en nieren ben ik een creatief beestje en een tassengek dus past het vak “tassenmaakster” mij als een maatpak of zal ik zeggen “maattas”? De Opleiding Design heb ik gevolgd aan de University Orlando in Florida, USA. Met veel plezier heb ik ook de tassenopleiding bij Leerlokaal in Arnhem gevolgd waar ik nog steeds regelmatig te vinden ben voor bijscholing en materialen. Mijn atelier is in Harderwijk. Mijn man Rob is ook erg actief in ons atelier, hij is een zeer creatief persoon en zijn passie ligt in het bewerken en beschilderen van de tassen en verder helpt hij mee met o.a. het snijden van het leder en inkopen van materialen. Ik vind het heerlijk om dit samen met Rob te kunnen doen!

 

Mijn inspiratie....

..... haal ik overal vandaan. Ik houd van minimalistisch dus een strak design tot aan rockabilly stijl met tatoeages uit de jaren ‘50. Ooit ben ik begonnen met alleen zwart witte tassen en koeienhuid maar ik vind zoveel leuk en dit is weer terug te zien in de verschillende stijlen die ik voer op de website Tutti Concepts. 

Materialen.....

….waar ik mee werk koop ik hier in Nederland. Dus niet uit lage lonen landen maar eerlijk ingekocht tegen een normale prijs. Overal haal ik mijn spulletjes, zelfs koop ik vaak mijn stoffen gezellig op de markt. Zo blijft mijn werk niet alleen heel leuk maar ook gezellig! Koeienhuiden komen van de groothandel en deze huiden zijn restproducten van de vleesindustrie en zo wordt er dus geen enkel dier voor ons geslacht. Als natuur- en dierliefhebber verwerk ik geen huiden van beschermde diersoorten.

 

Custom made....

......... doen we helaas niet meer. Om gezondheidsredenen is het soms moeilijk om in opdracht te werken vandaar dat we hier mee gestopt zijn. Ik maak wat ik kan en wat ik dus met plezier doe en heel graag wil blijven doen, dus heb ik de keuze gemaakt om niet in meer in opdracht te werken. 

 

Last but not least......

....... mijn gezellige hondjes Boet & Bol houden mij altijd gezelschap en functioneren als levend alarmsysteem, hahaha!

Veel kijk en shop plezier!

 

Het Team bestaat uit:

Annelies Brouwer

Eigenaar, designer en maker van alle tassen en accessoires.

Rob Brouwer

Creative Artist voor het beschilderen van de tassen en grote hulp in atelier en met de inkoop.

Boet (de Hond 1)

Beveiliging is de hoofdtaak van dit gezinslid, maar slapen en knuffelen doet hij het liefst.

Bol (de Hond 2)

Ook Bol is verantwoordelijk voor de beveiliging maar kauwt toch liever een botje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »