Betaalmethoden

Bij Tutti Concepts kun je eenvoudig en snel betalen met IDEAL, PayPal (creditcard) en een bankoverschrijving met een betrouwbare https verbinding. IDEAL loopt via de provider van Mollie en dit staat ook vermeld op je afschrift. Heb je vragen omtrent het betalen van de producten, schroom niet en mail naar [email protected] en we beantwoorden graag al je vragen.

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen via internet afrekenen. Via de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank kunt u met IDEAL elektronisch betalen.

U hoeft zich niet te registreren, geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank, zoals u dus eigenlijk al gewend bent.

De betaling wordt doorgaans nog dezelfde dag nog verwerkt. Wij maken vervolgens uw bestelling klaar maken en zullen deze op korte termijn verzenden.


Paypal is een online betaalsysteem. Om hier gebruik van te maken heeft u een PayPal account nodig, dit wordt gekoppelt aan uw bankrekening of creditcard nummer. Om te betalen met uw PayPal account heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig.
 Een PayPal betaling is doorgaans dezelfde dag bij ons bekent, dit betekend dat wij uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen en klaar kunnen maken voor verzending.


Vooraf overmaken

Ook is het mogelijk om het geldbedrag naar ons over te maken vanuit uw eigen bank. Vergeet hierbij a.u.b. niet om het ordernummer te vermelden bij de omschrijving. U kunt het bedrag overmaken op: rabobank-rekeningnummer 123099870 t.n.v. Tutti Concepts te Harderwijk.

Rekeningnummer:123099870
IBAN:NL04RABO0123099870
BIC:RABONL2U
Banknaam:RABOBANK GROEP

Zodra de betaling bij ons binnen is nemen wij uw bestelling in behandeling en maken deze klaar voor verzending. Hoe lang dit precies duurt is afhankelijk van uw bank en methode die u kiest (overmaken via internet of via overschrijvingsformulier).


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »